0346 - 93024
0:-

Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 
Sako 85 Finnlight II paket (vänster)

Sako 85 Finnlight II paket (vänster)

  • Rekv.nr: Paket 16
  • Tillverkad av: Sako

49128:-  42990:-


Denna produkt är licenspliktig.
Ta kontakt med butiken för beställning eller förfrågan på info@wildmarkullared.se

Produktinformation

Sako 85 Finnlight II med sin lätta glasfiber/kolfiberkolv är inget annat en mycket trevlig känsla. En stark, lätt och vridstyv kolv. Vi har valt att montera en C6 1-6x24i i Sakos originalmontage Opitlock. Längst fram monteras nya A-Tec H2 med två moduler.

Kulgevär Sako 85 Finnlight II LH .308

Sako 85 Finnlight II - det första vapnet med justerbar syntetkolv, och även det första vänstervapnet med syntetkolv. Finnlight II kolven med en lätt glasfiber / kolfiber kolv, tillverkad med “aerospace grade” RTM (Resin Transfer Molding) teknologi. Vi använder RTM på ett sätt som ger vår kolv perfekta egenskaper genom handlagd fiberväv. Kolven görs med flera lager glasfiberväv vilket ger en extrem vridstyvhet. Kolven är kolfiberbäddad att ge extra styrka i de mest utsatta delarna av kolven. Finns till både höger- och vänsterskyttar.

Greppytorna och kolvkamen är belagda med slitstark elastomer. Materialet har väldigt hög motståndskraft mot UV-strålning, repor och kyla/värme. Greppytornas mönster i kombination med elastomeret skapar ett säkert grepp oavsett väder. Kolven har justerbar kolvkam med elastomeryta för ökad komfort. Justering görs genom att trycka in knappen och sedan manuellt höja/sänka tills man har perfekt anlägg. (ej fjäderbelastad). Man har lagt mycket tid för att få en knapp som är solid och samtidigt lätt att hantera.

Låda och pipa är tillverkade av rostfritt (rosttrögt) stål. För ytterligare skydd mot vädrets makter är dessa överdragna med en marknadsledande Cerakote-behandling. Utöver kolven så är även metalldelarna viktoptimerade. Pipan är flutad, och man har använt aluminium till varbygeln och magasinsbotten. Även aluminiumen på dessa delar är Cerakote-behandlad.

Montage Sako Optilock

Optilock fästena har designats för att passa din Sako studsare perfekt. Optilock ringar finns i ett flertal diametrar och i olika höjder vilket gör det möjligt att montera de flesta kikarsikten på din Sako. Insertringen är tillverkad av polymer och förhindrar att kikarsiktet repas eller deformeras vid montering.

Kikarsikte Scandium C6 1-6x24i

Ett mycket starkt drev-jaktssikte som kombinerar prestanda med ekonomi. Bra och brett synfält som ger dig möjlighet till skott i tät terräng och samtidigt möjlighet att skruva in dig för längre skott i nästa såt. Belysningspunkten är precis och siktet har allt en krävande jägare behöver. Scandium C6-serien hittar du bara hos Interjakt.
Förstoring: 1-6x
Objektivdiameter: 24 mm
Synfält 100 m: 35,4 m - 5,9 m
Parallaxjustering: Nej
Längd: 239 mm
Vikt: 490 g
Ögonavstånd: 95 mm
Tubdiameter: 30 mm
Justering/klick 100 m: 7 mm
Belysning/inställning: Ja/11 steg
Garanti optik/elektronik: 5 år/5 år

Ljuddämpare A-Tec H2 2 moduler

Effektivare, starkare och mer mångsidig!
Flexibel längd, låg vikt och klassledande ljuddämpning. Med eller utan A-Lock Mini snabbfäste. H2 är andra generationen av den testvinnande A-TEC Hertz. Utvecklad för ett bredare användningsområde och med ny teknik som dämpar första skottet effektivare (sk. cold bore pop). Perfekt modell för den som söker liten förlängning, men ändå vill ha effektiv dämpning till de flesta kalibrar.

Andra generationens A-TEC Hertz med modulär konstruktion i stål/aluminium. Dämpar första skottet effektivare (sk. cold bore pop).Tyst konstruktion utan metalliskt burkljud när grenar slår i. Liten förlängning, låg vikt och effektiv dämpning. Utbytbara kaliber-anpassade moduler. Licensfria. Finns i de vanligaste gängstorlekarna eller med snabbfäste (A-Lock Mini). Rekylfront, korn, lampfäste och mirageskydd finns som tillbehör (H2).
Teknisk info:
Ljudreducering: 27-28 dB
Vikt: 332 g
Total längd: 189 mm
Längd (framför mynningen): 109 mm
Längd (över pipan): 80 mm
Diameter: 50 mm

Vi erbjuder våra kunder räntefri delbetalning upp till 24 månader. Läs mer här.


Aktuella erbjudandenSe alla erbjudanden

Erbjudanden

Westin W6 Street 150 Matte Brown Stripe - Brown/Yellow/Green
1099:-  999:-
Westin W6 Street 100 Matte Black - Smoke/Silver Flash/Blue
1099:-  999:-
Westin W6 Street 200F Matte Black - Brown/Yellow/Green
1099:-  999:-
Westin W6 Sport 20 Matte Brown Stripe - Brown/Yellow/Green
1099:-  999:-
Westin W6 Sport 20 Matte Black - Smoke/Silver Flash/Blue
1099:-  999:-
Westin W6 Street 100 Matte Black - Rose/Purple
1099:-  999:-
Westin W6 Street 150 Matte Black - Smoke/Blue White/Blue
1099:-  999:-
Westin W6 Street 200F Matte Black - Gray Blue/Purple
1099:-  999:-