0346 - 93024
0:-

Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 
Blaser R8 Black Professional ADJ

Blaser R8 Black Professional ADJ

  • Rekv.nr: Blaser Paket
  • Tillverkad av: Blaser

48139:-  34990:-


Denna produkt är licenspliktig. Vänligen kontakta oss för att köpa.

Produktinformation

Blaser R8 Black Professional Adjustable  - är ett paket för dig som verkligen vill ha en top-of-the-line bruksbössa, på utsidan kanske den inte ser ut som mycket men detta paket erbjuder fenomenal teknologi och smidiga lösningar för att kunna prestera i varje situation, i alla jaktformer och tack vare den justerbara kolvkammen så är den lätt att ställa in så den passar just dig oavsett vilken optik du monterar. 

Blasers spänntangent är en av de säkraste detaljerna du kan ha på ditt kulvapen och detta i kombination med att vapnet är rakrepeterande vilket gör det till ett av de snabbaste manuella repeterinssystemen, gör att det är den ultimata bössan för jakt på farligt vilt. 

Att du dessutom har piputbytessystem på vapnet gör att du kan använda samma vapen oavsett vilket vilt du jagar.

 

Specifikationer:

- 52cm fabriksgängad pipa (M15x1)

- Justerbar kolvkam

- Färg: Svart

- IC-Slutstycke (kan tända Zeiss samt Blaser sikten automatiskt)

- Blaser orginal rembyglar

Löstagbart magasin

När utvecklingsarbetet med nya R8 tog sin början blev det nya löstagbara magasinet en prioriterad detalj att lösa. Blaser tillverkade ett fulländat ergonomiskt grepp som underlättar snabba och instinktiva beslut. Magasinet och avtryckaren är sammanfogade till en smidig modul. Magasinets knappar är placerade precis ovanför avtryckarsäkringen och tillåter att magasinet kan tas loss otroligt snabbt och utan att man behöver se det. När magasinet avlägsnats blir R8 genast säkrat och omöjligt att avfyra. Det tillför en helt ny och mycket viktig säkerhetsaspekt i hanteringen av vapnet och förhindrar att obehöriga orsakar en olycka.

Blasers precisionsavtryckare

Det nya löstagbara magasinet är bara en i raden av smarta uppfinningar som kommer att göra R8 till det ledande geväret på världsmarknaden. Blaser uppfann också ett helt nytt sätt att öka både pålitligheten och precisionen på avtryckaren. Genom att använda sig av desmodronisk metod att få avtryckaren att återgå, istället för att som normalt använda en fjäder, får R8 en överlägsen funktion och extrem pålitlighet i även de sämsta väderförhållanden. Skottet avlossas vid 750 grams tryck och tack vare den korta avlossningstiden skjuts skottet exakt när jägaren avser.

Perfekt kolv

För att ge maximal komfort och säkerhet har Blaser utvecklat en ny typ av kolv till R8. Den unika utformningen av kammen fördelar rekylen horisontellt över axeln och ger betydligt bekvämare avfyrningen, samtidigt som den brantare vinkeln och handstödet på pistolgreppet ger ett avslappnat grepp för kontrollerat skytte och bättre träffresultat.

Design

Förutom att maximera prestationen på R8, har Blaser även lagt ned stor omtanke på den estetiska utformningen. Konkava och konvexa linjer gör R8 till ett vackert vapen, där sammansättningen av delikata delar smälter samman naturligt och ger R8 en dynamisk och unik elegans.

Vi erbjuder våra kunder räntefri delbetalning 24 månader via Resurs Bank!


Aktuella erbjudandenSe alla erbjudanden

Erbjudanden

B-R.T Aeris 7, 210 cm 5-24g
899:-  699:-
Aimzonic Triton Hunter M15x1 kal 30
2995:-  1500:-
Freewear Fritidsbyxa Hemavan Junior
599:-  399:-
TOPO Sverige v5 PRO
1799:-  1695:-
Aimpiont micro S-1
6257:-  5995:-
Roger Bäck CD-skiva Jägarland
199:-  99:-
Winchester SX4 Raniero Tiesta kal 12/76
19490:-  17595:-
Diamond XT2 Speed sight
2190:-  1495:-