• Fraktfritt över 1000:-
  • Låga priser
  • Brett sortiment
  • Trygga betalsätt
 
0346 - 93024
0:-

Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 
Blaser R8 pro succéss svart ink montage

Blaser R8 pro succéss svart ink montage

  • Rekv.nr: r8 succes
  • Tillverkad av: Blaser

44525:-  39890:-


Denna produkt är licenspliktig. Vänligen kontakta oss för att köpa.

Produktinformation

Just nu bjuder vi på ett sadelmontage 30mm vid köp av detta vapen!

Blaser R8 Professional Black Success  - Sportskyttar har genom tiderna alltid använt mer ergonomiska och specialtillverkade kolvar, för att de har vetskapen om att de ger en bättre precision! Så varför skulle inte jägarna vilja ha den bästa kolven på marknaden också? Som jägare är målet att avfyra ett dödande skott, Blaser Success erbjuder chansen att öka din precision för detta. När en jägare väl provat en tumhålskolv så är det sällsynt att de vill använda någonting annat efteråt.

Success är en optimerad, ergonomisk kolv som erbjuder en avslappnad vinkel av handleden oavsett position.

Kolven är mörkbrun med mörka gummi-inlägg för greppvänliga ytor och pipan är av standard profil 52cm gängad M15x1 utan riktmedel.

 

Specifikationer:

- 52cm fabriksgängad pipa (M15x1)

- Finns i de flesta standard kalibrar

- Färg: Black

- IC-Slutstycke (kan tända Blaser och vissa Zeiss-sikten automatiskt)Löstagbart magasin

När utvecklingsarbetet med nya R8 tog sin början blev det nya löstagbara magasinet en prioriterad detalj att lösa. Blaser tillverkade ett fulländat ergonomiskt grepp som underlättar snabba och instinktiva beslut. Magasinet och avtryckaren är sammanfogade till en smidig modul. Magasinets knappar är placerade precis ovanför avtryckarsäkringen och tillåter att magasinet kan tas loss otroligt snabbt och utan att man behöver se det. När magasinet avlägsnats blir R8 genast säkrat och omöjligt att avfyra. Det tillför en helt ny och mycket viktig säkerhetsaspekt i hanteringen av vapnet och förhindrar att obehöriga orsakar en olycka.

Blasers precisionsavtryckare

Det nya löstagbara magasinet är bara en i raden av smarta uppfinningar som kommer att göra R8 till det ledande geväret på världsmarknaden. Blaser uppfann också ett helt nytt sätt att öka både pålitligheten och precisionen på avtryckaren. Genom att använda sig av desmodronisk metod att få avtryckaren att återgå, istället för att som normalt använda en fjäder, får R8 en överlägsen funktion och extrem pålitlighet i även de sämsta väderförhållanden. Skottet avlossas vid 750 grams tryck och tack vare den korta avlossningstiden skjuts skottet exakt när jägaren avser.

Perfekt kolv

För att ge maximal komfort och säkerhet har Blaser utvecklat en ny typ av kolv till R8. Den unika utformningen av kammen fördelar rekylen horisontellt över axeln och ger betydligt bekvämare avfyrningen, samtidigt som den brantare vinkeln och handstödet på pistolgreppet ger ett avslappnat grepp för kontrollerat skytte och bättre träffresultat.

Design

Förutom att maximera prestationen på R8, har Blaser även lagt ned stor omtanke på den estetiska utformningen. Konkava och konvexa linjer gör R8 till ett vackert vapen, där sammansättningen av delikata delar smälter samman naturligt och ger R8 en dynamisk och unik elegans.

Vi erbjuder våra kunder räntefri delbetalning 24 månader via Resurs Bank!

 


Aktuella erbjudandenSe alla erbjudanden

Erbjudanden

Imax Atlantic Race Floatation Suit 2pcs, XL
2999:-  2495:-
Kräfthåv
35:-  29:-
Westin W4 QuickGrip Half-Finger Glove
249:-  229:-
Fladen Ismetesvippa Gädda
49:-  39:-
Okuma Classic Spin UFR 5'2" Set 5-20gr Aura 20-FD
699:-  299:-
Okuma Classic Spin UFR 5'2" Pink Edition 10-35gr Pink Pearl 30-F
799:-  299:-
Darts Metset Gös
95:-  89:-
RED OCEAN BOAT COMBO
1299:-  899:-