0346 - 93024
0:-

Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 
Tikka T3X 308 win GRS Bifrost Paket

Tikka T3X 308 win GRS Bifrost Paket

  • Rekv.nr: Tikka t3x GRS Bifrost
  • Tillverkad av: Tikka

28129:-  25990:-


Denna produkt är licenspliktig. Vänligen kontakta oss för att köpa.

Produktinformation

Beskrivning

Art.nr: Tikka-T3x-Lite-GRS-Bifrost

Tikka T3x Lite med GRS BIFROST  Tikka T3x lite är en av Sveriges absolut populäraste studsare. Vapnet är enkelt justerbart både i längd och höjd och passar utmärkt för den som vill använda samma vapen oavsett jaktform eller årstid. I och med att man enkelt kan justera både kolvkam och längden på vapnet är det lätt att få ett vapen som passar vid jakt med olika typer av optik.

 

 Med ett skuminlägg har syntetkolvarna fått mindre resonanseffekt och du kan ta dig fram tystare i skogen. T3x med syntetkolv har utbytbara pistolgrepp med två olika vinklar. Ett öppnare och ett brantare med lite mer handutfyllnad. Kolven ger även möjlighet att sätta på eller ta av en bredare framstock. Syntetkolvarna på T3x har nya greppytor med assymetriskt mönster som skapar bättre friktion och ger ett absolut säkert grepp. Extra pistolgrepp och framstock säljs som lösa reservdelar.

 

Tikka T3X Lite är byggd på T3-lådan med två låsklackar. Slutstycket i rostfritt stål har fjäderbelastad utkastare och kan enkelt plockas isär för rengöring och vård, T3x har en djupare och längre utkastarport för ett förbättrat utkast, och gör det även enklare att skottvis toppmata bössan. Avtryckaren är justerbar från 1 till 2 kilo.

 

Säkringen är av tvåstegstyp och låser både avtryckare och slutstycke. Stocken är rak och pistolgreppet har handutfyllnad. Materialet är glasfiber-förstärkt copolymer polypropylen och bakkappan kan förlängas med plattor. T3x har en ny bakkappa som tack vare de integrerade luftfickorna ger en bättre rekylupptagning och låter dig fokusera på det viktiga. T3x slutstyckshylsa tillverkas i metall och ger ett bättre skydd för bakre delen av slutstycket och slagstift och håller nu en kvalitet värdigt en Tikka.T3x

 

Tikka T3X Lite levereras utan öppna riktmedel. Kan även fås med öppna riktmedel där siktet är justerbart i sidled och kornet i höjdled. Ovansidan av lådan har fått ytterligare infästningspunkter för montage av picatinnyskenor.

 

Den har också rensats från de tidigare spåren så nu är det en mer hållbar design som dessutom är mer estetiskt tilltalande. Här finns också gängor för standardmontage av kikare (Weaver).

 

Vapnet finns i de flesta svenska jaktkalibrar, och även i vänsterutförande och med pipa gängad för ljuddämpare.

Vikt från 2,8 kg.

51 cm gängad pipa m14x1

Löstagbart 5 skotts magasin.

GRS Bifrost

GRS Bifrost Kolven med otroliga inställningsmöjligheter och som är stark och lätt. Spigot för bipod integrerad i framstocken för bra montering av bipod. En bra och optimal skyttekolv till flertalet gevärsmodeller.

Det här blir en riktigt trevlig nyhet för dom som letar en ny skyttekolv i rätt kurs prismässigt men som inte vill tumma på kvalite och inställningsmöjligheter.

 Picatinny monterat på framstock och undersida kolven för bra anslutningsmöjligheter. Flushcups sida fram och bak för bästa möjlighet att använda rem/sele.

Bakkappa höj och sänkbar och äntligen med möjlighet att ställa den i vinkel för bästa möjliga inställning för skytten där man ställs inför svåra skjutställningar i stressade lägen.

 Egenskaper

 Vikt: 1,35kg

Bildresultat för scandium 3-15x50i

Förstoring 3-15X50

Belyst

Diameter lins 50mm

Tubdiameter 30mm

Vikt 650g

Behndlad lins Fully multi-coated

Type 1/4 MOA

Kikarsiktet monteras med fasta Warne stålfästen 30mm.

 

Total längd:   225 mm

Förlänger vapnet: 116 mm

Diameter:   49 mm

Max pip-diameter: 23.5 mm

Vikt:   435 g

Material:

Inre komponenter - Rostfritt stål,

Yttre komponenter – Aluminium med Soft-Touch yta

Ljudnivå vid öra: 132dB (.308)

Garanti:    5 år Made in Sweden


Aktuella erbjudandenSe alla erbjudanden

Erbjudanden

FZ KICK-S Spinner Green 18g
69:-  49:-
Tikka vapenfodral
499:-  449:-
Beretta 686 Field black edition adj
24990:-  18990:-
D.A.M Baby Popper - Perch
69:-  39:-
FZ KICK-S Spinner Blue 18g
69:-  49:-
D.A.M Baby Popper - Red Head
69:-  39:-
Vapenfodral Browning Flex Elite
1395:-  1195:-
FZ KICK-S Spinner Gold 18g
69:-  49:-