0346 - 93024
0:-

Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 
Beretta BRX1 Paket

Beretta BRX1 Paket

 • Rekv.nr: Beretta BRX m Scandium Mc
 • Tillverkad av: Beretta

27474:-  24990:-


Denna produkt är licenspliktig.
Ta kontakt med butiken för beställning eller förfrågan på info@wildmarkullared.se

Produktinformation

Kulgevär Beretta BRX1 .308 win

Berettas första kulgevär på marknaden. En stor nyhet som tagit 7 år att utveckla. Vad sägs om rakrepeter med pipbytessystem med en integrerad picatinny på pipan eller möjligheten att mycket enkelt ändra till vänsterutförande på slutstycket. Slutstycksknoppen har en medelstor rund knopp positionerad nära avtryckaren för bästa möjliga ergonomi och effektivitet i omladdningen.

Direkttrycket med tre olika lägen som man snabbt och enkelt kan ändra. Anpassningsbar rak kolv som kommer med en LOP på 362mm med struktur på greppytorna och passar för både vänster- och högerskyttar. Femskottsmagasin som kan tas ut och även givetvis enkelt laddas uppifrån. Säkringen har tre lägen - Osäkrat läge, Säkrad avtryckare med öppningsbart slutstycke, Säkrad.

Med BRX1 tar Beretta klivet in i jaktgevärens rafflande värld. Med ett linjärt omladdningssystem har de skapat ett revolutionerande vapen högt präglad av Berettas stora expertis och mångåriga erfarenhet i att utveckla vapen av yppersta klass. BRX1 garanterar dig maximal hastighet, precision och säkerhet, samtidigt som den är otroligt användarvänlig, både när det kommer till omladdning och till avlossning av skott.

BRX1 har genomgått NATOs kvalifikationstester, som oftast endast genomförs på militära vapen. Detta säkerställer säkerheten och pålitligheten av BRX1 på ett sätt som inte gjorts tidigare på just jaktvapen.  

Med Berettas BRX1 får du allt du behöver av ett riktigt bra vapen. Pipan och patronläget är i högpremiumstål och är kallhamrade i ett och samma stycke, vilket gör att materialets egenskaper bibehålls och därmed optimerar maximal precision. Tack vare det linjära omladdningssystemet, den fina balansen och den ergonomiska designen är BRX1 både snabb och lätthanterlig. Anpassa vapnet efter dina personliga behov, vare sig du är höger- eller vänsterhänt, vill byta kaliber eller ändra motstånd på avtryckaren. 

För att minimera koldioxidavtrycket levereras vapnet i en enklare återvinningsbar kartong med minimalt tryck. Kartongen har QR-koder vilka ger tillgång till bland annat inskjutningsprotokoll och manual. På Berettas hemsida finns manualen som har förstärkts med ett tiotal rörliga sekvenser vilka förklarar till exempel hur man ställer om avtryckarvikten, byter pipa med mera. Med i kartongen kommer en kolv-/pipnyckel och olja. 

Specifikationer:

 • Kaliber: 308win
 • Pipa: 51cm gängad 14x1
 • Vikt: 3,3kg
 • Montage: Picatinny
 • Rakrepeter
 • Pipbytessystem
 • 3-lägessäkring
 • 5-skotts magasin
 • Fabriksgängad M14
 • 3-stegs justerbart trycke
 • Passar både höger och vänsterskyttar

Medföljer:

 • Verktyg för pipbyte
 • Vapenolja
 • Ett stycke bricka monterad på bakkappan. (Berettas bakkappor och brickor till hagelgevären passar).


Kikarsikte Scandium MC 2,5-10x50 i

Bra allroundsikte med förstoringsväxel från 2,5ggr till 10ggr, från drevjaktsläge till pyrsch. 100% vatten- och imtät. Med sina multicoatade linser säkerställs en bra ljustransmission och ett brett syn-fält. Belyst riktmedel för optimal precision.
Förstoring: 2,5-10x
Objektivdiameter: 50mm
Synfält 100 m: 11,5 m - 2,9 m
Parallaxjustering: Nej
Längd: 345 mm
Vikt: 620 g
Ögonavstånd: 76mm
Tubdiameter: 30mm
Justering/klick 100 m: 7mm
Belysning/inställning: Ja/justerbar
Garanti optik/elektronik: 2 år/2 år

Montage Scandium Mount M 30

Ingenting är starkare än dess svagaste länk!
Scandium Mount är ett pålitligt och robust montage och därför vårt självklara val. Ringarna är tillverkade i solitt stål med rekylklack. Montaget finns även som snabbmontage vilket inne-bär att du enkelt skiftar mellan olika kikarsikten utan verktyg.

Ljuddämpare A-Tec H2 2 moduler

Effektivare, starkare och mer mångsidig!
Flexibel längd, låg vikt och klassledande ljuddämpning. Med eller utan A-Lock Mini snabbfäste. H2 är andra generationen av den testvinnande A-TEC Hertz. Utvecklad för ett bredare användningsområde och med ny teknik som dämpar första skottet effektivare (sk. cold bore pop). Perfekt modell för den som söker liten förlängning, men ändå vill ha effektiv dämpning till de flesta kalibrar.

Andra generationens A-TEC Hertz med modulär konstruktion i stål/aluminium. Dämpar första skottet effektivare (sk. cold bore pop).Tyst konstruktion utan metalliskt burkljud när grenar slår i. Liten förlängning, låg vikt och effektiv dämpning. Utbytbara kaliber-anpassade moduler. Licensfria. Finns i de vanligaste gängstorlekarna eller med snabbfäste (A-Lock Mini). Rekylfront, korn, lampfäste och mirageskydd finns som tillbehör (H2).
Teknisk info:
Ljudreducering: 27-28 dB
Vikt: 332 g
Total längd: 189 mm
Längd (framför mynningen): 109 mm
Längd (över pipan): 80 mm
Diameter: 50 mm

Vi erbjuder våra kunder räntefri delbetalning upp till 24 månader. Läs mer här.


Aktuella erbjudandenSe alla erbjudanden

Erbjudanden

Leica Rangemaster CRF 2400-R
7190:-  6490:-
Buttolo-Blatter Rådjur
395:-  349:-
ENDEAVOR CHEVALITE PANTS WOMEN 2.0
2999:-  1799:-
Winchester m70 30-06
3495:-  2000:-
Tikka T3X Lite ADJ Paket
25174:-  19495:-
Härkila Modi Cap Hi-Vis Orange
419:-  349:-
TeamJakt Vakuumpåsar 300x400mm
335:-  279:-
Sauer 404 XT Vänster Gängad kal 308 win
50485:-  34990:-